noční stolek 00130

Skříňka se třemi zásuvkami, která může sloužit i jako noční, či odkládací stolek vás jistě mile překvapí. Krásná, pevná a přitom cenově velmi příznivá skříňka může být vaše...
5 496 Kč
Doprava 990 Kč,Do měsíce
Doporučená nabídka Dřevěný-nábytek.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do měsíce • 1 varianta990 Kč404 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

Skříňka se třemi zásuvkami, která může sloužit i jako noční, či odkládací stolek vás jistě mile překvapí. Krásná, pevná a přitom cenově velmi příznivá skříňka může být vaše...

Parametry produktu

Výrobce
Hmotnost
13 kg

Parametry produktu

Výrobce
Hmotnost
13 kg

Popis produktu

Skříňka se třemi zásuvkami, která může sloužit i jako noční, či odkládací stolek vás jistě mile překvapí. Krásná, pevná a přitom cenově velmi příznivá skříňka může být vaše. Smrkovou skříňku můžete objednat v odstínu zlatý javor.

Dřevěný noční stolek je vyroben z dubu a dýhované dřevotřísky. Z dubového masivu je horní deska, přední rám, rám dveří a čelo šuplíku stolku. Vše ostatní je vyrobeno z dýhované DTD (dřevotřískové desky). Zásuvky jsou opatřeny kovovými pojezdy. Dubový nábytek je kvalitně řemeslně zpracován s vysokým podílem ruční práce.

Povrchová úprava

Tento dřevěný noční stolek s otevíráním dveří na levou stranu je ošetřen speciálním ekologickým voskem OsmoColor, případně v provedení bez povrchové úpravy. Více informací o povrchové úpravě našeho nábytku z masivu naleznete na stránce Povrchová úprava. Pokud máte zájem o další individuální úpravu tohoto nábytku neváhejte nás kontaktovat.

Volby (dřevo, odstín, trvrdovosk a VPÚ)

Stolek s otevíráním dveří na levou stranu je možné dle vašeho přání upravit. Barvu si můžete vybrat ze čtrnácti odstínů přírodních vosků OsmoColor, případně provedení bez povrchové úpravy. Stolek je možné opatřit i nadstandardní povrchovou úpravou - tzv. tvrdovosk a VPÚ.

Tvrdovosk je ochranná povrchová úprava, kterou je možné použít na horní desku výrobku. Doporučujeme ho na výrobky, které budou nadměrně zatíženy (hotely, penziony...). Vnitřní povrchová úprava (VPÚ) může být použita na konečnou úpravu vnitřních prostor výrobku. Můžete si vybrat i provedení z borovicového dřeva, zde však vzhledem k povaze materiálu nedoporučujeme barevné varianty, ale pouze bezbarvý transparentní vosk. Více tak vynikne nádherná struktura borového dřeva. Pokud máte zájem o další individuální úpravu tohoto nábytku neváhejte nás kontaktovat.

Informace o výrobci

Výrobcem zásuvky pod postel je společnost UNIS-N, která je největším výrobcem celodřevěného nábytku v České republice. Vyrábí jak standardní nábytek, tak i nábytek na zakázku, přesně podle Vašich představ.

Na výrobek se vztahuje záruční lhůta 24 měsíců.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Spárovací hmoty","https://sparovaci-hmoty.heureka.cz/"],["Prášky na praní","https://prasky-prani.heureka.cz/"],["Dětské náramky","https://naramky.heureka.cz/f:8857:410511/"],["Parní hrnce","https://parni-hrnce.heureka.cz/"],["Svatební jmenovky","https://svatebni-jmenovky.heureka.cz/"],["Mysteriozní filmy","https://filmy.heureka.cz/f:4054:106056/"],["Oválné koupelnové protiskluzové podložky","https://koupelnove-protiskluzove-podlozky.heureka.cz/f:34214:43784749/"],["Pánské kolečkové brusle","https://koleckove-brusle.heureka.cz/f:6642:337393/"],["Závodní hry pro Nintendo Switch","https://hry-pro-nintendo-switch.heureka.cz/f:24308:22118165/"],["Vestavné pračky se sušičkou","https://pracky.heureka.cz/f:4985:24288;3334:1/"]],"Vybrané značky":[["Noční stolky Carryhome","https://nocni-stolky.heureka.cz/f:9297:41542893/"],["Noční stolky BB","https://nocni-stolky.heureka.cz/f:9297:409914/"],["Noční stolky Nellys","https://nocni-stolky.heureka.cz/f:9297:48526927/"],["Noční stolky Kik trade","https://nocni-stolky.heureka.cz/f:9297:842303/"],["Noční stolky Lucatec","https://nocni-stolky.heureka.cz/f:9297:573462/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat krmivo pro ryby?","https://krmivo-pro-ryby.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-krmivo-pro-ryby/"],["Jak vybrat vysokotlaký čistič? ","https://vysokotlake-cistice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vysokotlaky-cistic-/"],["Jak vybrat přípravek na opalování?","https://pripravky-na-opalovani.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pripravek-na-opalovani/"]],"Vybrané produkty":[["Tonar Black Leather Mat","https://slipmaty-pro-gramofony.heureka.cz/tonar-black-leather-mat/"],["WIMEX Papírové tácky 16 x 23 cm PAP č.5","https://jednorazove-nadobi.heureka.cz/wimex-papirove-tacky-16-x-23-cm-pap-c-5/"],["Donau Solid odkladač modrý","https://odkladace-zasuvky.heureka.cz/donau-solid-odkladac-modry/"],["Vitrína KONDELA Provence W1S","https://vitriny-skrin.heureka.cz/vitrina-kondela-provence-w1s/"],["Primo Magic světle zelená 500 ml","https://temperove-a-vodove-barvy.heureka.cz/primo-magic-svetle-zelena-500-ml/"],["DeLonghi DLSC029","https://mlecne-systemy-kavovary.heureka.cz/delonghi-dlsc029/"],["Mi-Light MLB4","https://dalkove-ovladace-led-pasky.heureka.cz/mi-light-mlb4/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}