Nejnovější recenze ze sekce Noční stolky
- Příjemná velikost i výška, dvě zásuvky na drobnosti a polička na knihu a brýle.
Děkuji zatim jsem nic nedostal
- ne úplně těžká montáž
- přibaleé lepidlo na spoje
- nekvalitní lamino
- plastové úchytky, které se kývají
- nepřesné lícování
Stolek nemá cenu víc než pár stovek Kč.
Bohužel stolků s takovým rozměrem je na trhu málo, proto jsme vybrali tento.
Vybrala jsem si levný kousek nábytku k občasnému použití. Splňuje moje očekávání, výrobek je v naprostém pořádku.
Pouze domácí montáž nebyla lehká. Doporučovala bych, aby jednotlivá prkýnka v balíku byla očíslována nějakou samolepkou nebo křídou tak, jak jsou očíslována v přiloženém nákresu. A pak by to smontovala i ženská!!!
Ještě jsem stolky nepoužila
- Cena odpovídá kvalitě, snadné sestavení
- snadná montáž
- stolek plní svou funkčnost
Výrobek působí esteticky. Provedení je solidní, takže výrobek dobře plní svoji funkci. Jsem spokojená.
- stolek k posteli je OK
zboží nás zaujalo cenově i dezainem
- masívní cink
- pevný
- vosková povrchová úprava na dotek příjemná
- spodní polička u postele stěží přístupná
- druhou zásuvku i vespod dodavatel vlastně neumožňuje
Noční stolek je pěkný, robustní.
Spodní police je vlastně u postele rozumně nevyužitelná. Pokud by měl stolek dvě zásuvky, jeho užitná hodnota by výrazně vzrostla.
Pěkný...
- Slušný produkt za rozumné peníze
Tento produkt jsme si vybrali, protože se dokonale hodí do naší ložnice. Příznivá cena.
Doporučuji.
Mizerná kvalita.
- Ještě se zboží nerozbalilo,tak nemohu posuzovat konkrétně...
Za ty peníze nečekejte zázraky ale co jsem dostal mě dost zklamalo. Horní deska křivá že by se z ní mohli řezat bumerangy. Díky na sebe moc neseděli a některé vruty bylo třeba zašroubován zešikma jinak vyjeli ze dřeva ven a rozštípli ho. Některé pojezdy pro šufle drhnou tak se musí otevírat opatrně jinak táhnete celý stolek. Prostě bída. Ještě že je schovaný v rohu za stolem a nejde vidět.
Nábytek vypadá velmi hezky
- Pěkný
- Příšerný návod k instalaci, s drobnými chybami a vedoucí k tomu, že jsem část našrouboval opačně a musel přešroubovávat. Madlo na šuplíku při šroubování prasklo a musel jsem jej hned lepit.
Výrazně nedoporučuji. Nakonec se podařilo dát stolek do obstojné podoby, ale byl to neuvěřitelný boj.
- Vše v pořádku
- Nic nechybělo
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »