Nejnovější recenze ze sekce Noční stolky
Zaujali mě šuplíky a krásně zabalené hrany
Noční stolek je pěkný.
Spokojenost s výrobkem.
Materiál kvalitní.
Určitě doporučuji i ostatním nakupujícím.
- Nízká cena
- Dobrá kvalita
- Rychlost dodání
- Zboží dorazilo v pořádku
- Žádná negativa jsem nenašel
Stolky máme již tři roky, jsou jako nové a stále fungují tak, jak mají. Celková spokojenost :-) Jediný nedostatek je ten, že jsme také museli dolů přidělat poličku.
Splnil očekávání, styl, který se mi líbí
- S tak precizně a detailně označenými položkami dle návodu jsem se dlouho nesetkal, motáž by byla zábava i pro děti, palec nahoru! Stolek je pro mě na dnešní "šizenou" dobu až nepochopitelně těžký a bytelně vyrobený.
- Ještě jsem se nesetkal s tím, aby byly odýhované a poctivě zapravené i ty hrany na dřevěných deskách, které po montáži stejně nejsou vidět! Ale to není kritika, spíše šok a opět palec nahoru:-)! Stolek dopručuji a má určitě širší využití, nejen na odložení knížky u postele, protože hodně vydrží a můžete si na něj i bez obav stoupnout :-).
- cena, odpovídá obrazku
- rychlé dodani
- prostorný, hluboké zasuvky
- rychlá a snadná montáž
- nekvalitní kování pojezdů zásuvek, ohnuté, křivé, zásuvky se nezavírají a neotvírají hladce, drhnou
- dna zásuvek se přibíjejí pouze hřebíčky, nezasunují se do žádné drážky v bočnicích nebo čelech - pravděpodobně daň za příznivou cenu
Odpovídá nabídce.
- Vzhled i kvalita
Vše v pořádku, jen nákresy by mohly být přesnější.
moc hezký mini stolek, pěkné zabarvení dub sonoma, doporučuji
Stolek moc hezký, materiál dobrý, akorát chyběl návod na montáž .
- Pěkné a kvalitní
Pěkná
dobrá cena i kvalita
- Stolek je hezký a praktický.
- za tu cenu co bych chtěla
- prostřední police se vysunuje
- Bytelný
- Musíte dávat velký pozor při montáži. Tato dřevotříska se extrémně štípe.
- Jednoduchý, bytelný
- Kvalita
- Kvalita
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »