Nejnovější recenze ze sekce Noční stolky
- Kvalita.
- Spoje na šrouby a koliky, žádné zámky. Vše sedělo dobře. Díky šroubovému spojení je stolek pevný.
S kvalitou jsem spokojen.
- Rychlá instalace,přesnost výrobku
Úchytka k toal.stolku neodpovídá otvorům. Je podstatně delší, takže nepoužitelná.
- Vše ok
- Žádná
- Materiál
SStolek je dodáván sestavený, vše při užívání vyhovuje.
- Celá sektorová sestava Academica má jednoduchý, elegantní design. Její jednotlivé kusy lze různě kombinovat a použít k zařízení více druhů místností. To se týká i tzv. nočního stolku, ktarý jsme v našem případě použili na písemnosti v pracovní části mládeneckého pokoje jako skříňku pod PC nebo tiskárnu.
S ohledem na to, co se dnes vydává za "nábytek" se jedná o vcelku slušně vyrobený sektorový nábytek se vtipně vyřešenou technologií.
Při montáži- nepřesnost jednotlivých dílů= problémy s pojezdy zásuvek !!! Jinak stoleček pěkný.
Snadná montáž. Spokojenost s vybraným produktem.
Nekoupila jsem stolek,ale matraci,kt.je fantastická.Výborně se na ní spí,je to nejl.matrace,kt.jsem kdy měla.
- pěkný design
- jednoduché složení
- pěkná dřevěná deska
Dobrý den. Produkty které jsem si u Vás obednal hodnotit nemůžu, protože mi ještě nepřišli!!!
Nečekal jsem za tu cenu žádný luxus, ale nekvalitní provedení mě překvapilo. Třídílná stěna zásuvky byla roztržena, takže jsem musel použít kovovou spojku ze svých zásob, abych ji vůbec mohl sestavit. V sáčku s kováním a spojovacím materiálem byly dva pytlíky s lepidlem, z nichž jeden byl roztržený a kování i šrouby byly upatlané od zaschlého lepidla. Díry byly předvrtány nepřesně, kolejničky při otevírání zásuvky v jedné poloze zadrhávají. Ani návod není příliš ilustrativní. Nakonec se podařilo sestavit noční stolek tak, že je funkční, ale příště si raději připlatím za kvalitnější značku.
Pěkné, kvalitní a funkční
- velice bytelný, elegantní, bez jediné výtky
noční stolky potřebujeme
Nemůžu hodnotit, protože ho ještě po 60 dnech nemám :(
- Skusil a a jsem spokojená
Výhoda a spokojenost!!!
Pěkný, ale trochu nestabilní.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »