Nejnovější recenze ze sekce Noční stolky
Je z masivu , dobře provedený.
- přesně dle fotografie
Dekor odpovídá naší představě (někdy se liší dekor dub sonoma v odstínech ,tento je opravdu typický), přehledný návod k sestavení, minimum obalového materiálu.
Stolky jsem brala otevřené (bez zásuvek), ze smrkového masivu, namořené do odstínu ořech - jsou krásně provedené a v kompletu s postelí působí opravdu luxusně. Barva odpovídá té na obrázcích. Maximální spokojenost.
Noční stolky jsem si vybrala z jednoho prostého důvodu je phádkový, voní lesíkem. Mile mě překvapilo opracování a snadná montáž, přesto, že nebyl dodán návod pro montáž. Jsem stará blondýna.
jsem velmi spokojená
Velmi dobře zabaleno,rychlé dodání,podle přiloženého návodu rychle a bezproblémově sestavitelné;designově i zpracovatelsky velmi zdařilý výrobek.
Kvalitní masiv.
- krásný noční stolek
- jednoduchá montáž
- pěkné bukové zabarvení
- šufle přišlo zničené z výroby: skládací trojkus byl rozlomený na 3 kusy a museli jsme ho lepit (hrany vzadu zůstaly omrvené)
- návod pro montáž kolejnic tak nečitelný, že pomohlo až zvětšení pdf na webu
- po našroubování je šufle vepředu nakřivo - po úpravě pozice šroubů lepší, ale dělá hrozný zvuk při přejetí zadním kolečkem
dobrý záměr (tedy obrovský noční stolek, jeden z největších na trhu), ale prasácké pojetí
Ještě ve výrobě.... Doposud nedodán
pro naše potřeby naprosto vyhovující. Nekupovali jsme jej jako noční stolek, slouží jako příruční odkládací stolek ke křeslu
Jsou to jen noční stolky ale vybrala jsem dobře, jsem spokojená
Přesně splňuje ořekávané
Výborný stolek .pěkná barva,
- Univerzální použití
- Zpracování
- Žádná
- Je prostě super. I
- jednoduché provedení a přitom dostatečný pro běžné používání (stolní lampa, odkládání knižky, brýlí, ...)
- drobným nedostatkem bylo, že se nepodařilo vybrat stejné barevné provedení pro stolky i postel
- Hezký, praktický a levný
Krásný a masivní noční stolek za nízkou cenu. Kolekce Mexico vypadá romanticky a nestojí tak moc v porovnání s jiným nábytkem. Není to to nejlepší, ale jedná se o velice uspokojivou řadu, která nabízí i postel, skříň a psací stůl. To vše za příjemný peníz.